OM OSS

Vi älskar allt som har med resor att göra och inte ska det väl behöva kosta allt för mycket för att få tag på en resa, även om priserna dock stigit en hel del med åren. När jag (Robert) och min kollega (Emil) skulle åka till New York för andra gången så tyckte vi att priserna till speciellt USA var extremt dyra, så jag började höra mig omkring runt om i landet till olika resebyråer angående flygresor till New York och alla hade precis samma svar – Det ÄR dyrt med resor dit, höga skatter osv, och så har det alltid varit.

Jag nöjde mig inte med svaret utan fortsatte höra mig omkring till mindre privata resebyråer för att se hur de arbetade och vilka bolag de hade kontakt med. Och tro det eller ej, efter många om och men, så var den plötsligt där! En biljett till New York tur och retur från Arlanda för 2 400 kr inklusive skatter och avgifter.

Vi flög med Delta Airlines och resan gick på dryga 7 timmar och 40 min. I New York så träffade vi andra människor från Sverige och vi frågade glatt vad de hade betalt för sin resa och nästan alla hade det gemensamma svaret, runt 5 eller 6 tusen kronor. Sedan dess så har vi nästan alltid fått tag på billiga flygresor och det är inte bara till New York, utan även runt om i hela världen. Kort sagt, vi älskar att resa och vi avskyr att betala för mycket. År 2009 fick vi en idé, och det var att starta en resesida som samlade de absolut billigaste resorna. Om små privata resebyråer kunde, så kunde vi.

Det var vårt motto och sedan dess har riktigtbilligaresor.se växt allt mer och mer och det gör oss både glada och motiverade. Vi jobbar alltid för fullt med att få kontakt med ännu fler flygbolag/resebyråer för att ni ska kunna få mer alternativ att välja emellan. Vi vet hur frustrerande det kan vara när priserna sällan faller en i smaken så vi hoppas att riktigtbilligaresor.se kan hjälpa er att få tag på de billigaste resorna som erbjuds just nu. Dock så kan vi inte garantera att de priser vi har på vår sida alltid finns tillgängliga då sidorna vi jobbar med/länkar till ibland ändrar priserna, men vi gör allt vi kan för att kunna hålla priserna så låga som möjligt.

Ibland kan det hända att vissa andra sidors sökmotorer inte har med exakt alla resor som finns och det är väl synd att behöva betala mer för en viss destination enbart för att sökmotorn inte hittade just det datum då du ville resa. Därför har vi valt att också ta fram en lista, manuellt, med mycket olika bolag att välja emellan. I dagsläget kan man säga att det finns omkring 3 olika sätt att boka flygbiljetter på och det är antingen via en resebyrå som du själv går in på, oftast så blir det mycket dyrare då.
Det andra sättet är att söka själv på internet, via sökmotorer men det är inte alltid man hittar ett direkt bra pris. Det tredje och enligt oss bästa samt billigaste sättet är att i lugn och ro söka efter en resa på vår sida där vi konstant lägger upp nya länkar till olika flygbolag/resebyråer som har de absolut billigaste resorna just nu.

Lycka Till!

// Riktigtbilligaresor.se